RSS feed
16.mars - Nyheter - Johan Castberg - Tromsø - Medlemsbedrifter

Stor nordnorsk interesse for oppdrag på Johan Castberg

Statoil inviterte til den første leverandørdagen for Johan Castberg utbyggingen etter at PUD ble overlevert myndighetene. Over 100 deltakere fra over 50 nordnorske bedrifter deltok i Tromsø.

Denne gangen var hovedfokuset på leverandørmuligheter for nordnorske leverandører innenfor områdene floater og subsea. Fem hovedkontraktører presenterete sine kontrakter for forsamlingen med fokus på de områdene de ser behov for lokal kompetanse.

Petro Arctic er som leverandørnettverket i nord tilrettelegger for leverandørdagen.

Viktig med ringvirknigner i regionen
- Ringvirkninger i nord er en meget viktig del av vårt arbeid med utbyggingen av Johan Castberg. Denne leverandørdagen hvor vi inviterer våre hovedkontraktører og mulige leverandører i nord er derfor av stor betydning, sier Statoil-leder for innkjøp i Johan Castberg, Marit Lind.


Procurement Manager Johan Castberg, Statoil, Marit Lind

- Det er store forventninger om regionale leveranser i et så stort prosjekt som Johan Castberg, og dette skal vi gjøre vårt beste for å oppfylle, sier Marit Lind. Vi har stor tro på mange gode leveranser fra nord, avslutter Statoil-lederen for innkjøp i Johan Castberg.

Stor interesse
- Selve arrangementet ble gjennomført på Clarion Hotel The Edge i Tromsø og over 100 individuelle møter mellom nordnorske bedrifter og hovedkontraktører ble gjennomført, sier prosjektdirektør Nina Kivijervi Jonassen i Petro Arctic.


Petro Arctic-medlem Advantec i business-møte med Kværner

- Bedriftene som deltok kom fra hele landsdelen, og mitt inntrykk er at våre medlemmer var meget fornøyd med møtene i Tromsø. Nå er vi spente og optimistiske på flere leveranser fra nord, avslutter en fornøyd Kivijervi Jonassen.

Stor nordnorsk interesse for oppdrag på Johan Castberg